Søk i apeltunlien.no:
Sameiet Apeltunlien 2,4 og 6
Apeltunlien 2
5238 Rådal
styret@apeltunlien.no

Sameiet Apeltunlien 2,4 og 6

Boligsameiet Apeltunlien 2, 4 og 6 danner portalen til Apeltun. Boområdet består av 38 selveierleiligheter som varierer i størrelse mellom 46 og 112 kvadratmeter med moderne arkitektur og gjennomgående god standard.

Området rundt byr på flott variasjon mellom det landlige, samtidig som det gir tilknytning til det urbane. Her er gangavstand til turområdene på Apeltun og Smørås, det er også kort veg til skole og barnehager og noen få meters gange til busstoppene.

På utsiden av garasjeanlegget er det avsatt 21 plasser til gjesteparkering. Under de to høyeste husene ligger fellesgarasjen, her er heisadkomst til Apeltunlien 2 og 6. Beboerne i nr. 4 må gå over fellestunet til sin heisadkomst.

Ute består området av et hellelagt tun og det er avsatt et stort felles areal med plener og beplantning. Beplantningen består av rododendron, hekker og trær.Her er gode solforhold med vestvendt orientering av husene og det er avsatt plass til lekeområde bestående av sandkasse og dissestativ.

Aldersammensetningen består av alt fra nyfødte til pensjonister og samholdet mellom beboerne er lett og ledig. Det arrangeres dugnad to ganger i året og når vi samles i festlig lag er det i eget party telt.

Det kan nevnes at det er 12 km til Bergen sentrum, 9 km til Flesland lufthavn, 4 km til Fana stadion og golfbane og 3 km til Nesttun og 2 km til Lagunen.


Her finner du oss...

Meldinger: